forIcon
کاربر گرامی؛
جهت عضویت و یا لغو عضویت در خبرنامه، لطفا فرم زیر را تکمیل فرمایید و دکمه مورد نظر خود را فشار دهید:
پذیرش و اقامت تحصیلی

پذیرش در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های گروه فنی و انسانی شامل مدیریت فنی، مدیریت بازاریابی و فروش بین الملل، MBA، علوم کامپوتر، برنامه نویسی کامپیوتر، طراحی گرافیک و وب، طراحی مد و لباس و نظایر آن می باشد.

زبان مورد استفاده در دانشگاههای هلند و دانمارک انگلیسی می باشد و عموما برای ورود به دانشگاههای این کشور نیاز به مدرک زبان آیلتس آکادمیک 6.5 می باشد اما جهت تسهیل فرایند پذیرش دانشجویانی که از طریق این موسسه اقدام نمایند نیازی به گرفتن مدارک فوق ندارند. بدیهی است دانشجویانی می توانند بدون داشتن مدرک زبان پذیرش شوند که حداقل در سطح upper intermediate باشند و در مصاحبه با نماینده دانشگاه موفق شوند.

 

دانشجویان در هر مقطعی که باشند مجاز به کار هفته ای 20 ساعت می باشند که این مقدار در سه ماهه تابستان بدون محدودیت است. فارغ التحصیلان پس از پایان تحصیل فرصت یکسال و نیمه خواهند داشت تا به دنبال شغل مورد نظر خود بگردند و پس از 3.5 سال اشتغال از این طریق برای اقامت دایم درخواست نمایند. همچنین فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا می توانند از طریق کارت سبز Green Card اقدام به اخذ اقامت کاری نمایند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اداره مهاجرت دانمارک برای همسر متقاضی با فاصله حداکثر شش ماهه ویزا صادر می نماید و برای فرزند در صورت درخواست ولی (پدر یا مادر با رضایت پدر) ویزای همزمان صادر می نماید.

ما در اخذ پذیرش و اقامت تحصیلی از دانشگاه های دانمارک و هلند تخصص داریم و تاکنون بیش از 40 دانشجوی ایرانی با استعداد را در این راه همراهی نموده ایم. مشاوران ما خود این مسیر را طی نموده اند و لذا صحیح ترین و دقیق ترین اطلاعات را در اختیار دارند و آنرا با متقاضیان به اشتراک می گذارند. کاوشگران پرسیس نماینده رسمی دانشگاه در تهران می باشد.

https://www.easv.dk/en/global-network/non-eu-representatives

http://www.iba.dk/international/master/master-of-science-in-international-business-fulltime

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با ما و یا یکی از موسسات اعزام دانشجوی همکار در منوی بالا تماس بگیرید.